Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
SPREMEMBA ORDINACIJSKEGA ČASA

Obveščamo vas, da bo dr. Šmid Borovnik Francka v sredo, dne 27.10.2021 odsotna.

Jesensko vzdušje

Ob številnih dejavnostih, ki so na voljo stanovalkam in stanovalcem je tudi delovna terapija med tistimi, ki ustvarjalno in polno bogati življenje v domu. Jesen smo si naslikali tudi sami, pri čemer smo uporabljali tudi prste, saj smo z njimi barvali jesenske krošnje dreves.

In ker smo že pri jeseni, seveda ne moremo mimo vsakoletnega kostanjevega piknika. Veselo smo luščili ravno prav in pravkar pečene kostanje, katerih okus je še podkrepil sladki mošt. Na tem družabnem srečanju je dobro razpoloženje ustvarjal tudi znan koroški kantavtor Milan Kamnik, za kar smo mu toplo hvaležni.

Hvaležni pa smo tudi Lions Klubu Slovenj Gradec, ki nam je tokrat podaril slane prigrizke.

 

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >