Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Pohod kot opomin na alzheimerjevo bolezen

Rast števila ljudi z alzheimerjevo boleznijo je že dandanes dejstvo, napovedi pa omenjajo še večjo. Čeprav še nimamo zdravila zanjo, na srečo poznamo preventivne ukrepe, s katerimi brzdamo to bolezen, v določenih primerih pa jo celo preprečujemo. Skrb za to zavedanje bolezni sta torej plemenito dobrodošla.

Stanovalke in stanovalci doma to ozaveščamo tudi s pohodi po mestu, z vsakdanjo skrbjo za že obolele in pri raziskovanju in lajšanju bolezni, denimo z glasbo.

Blagodejna zelena samooskrba

Naš dom sicer stoji sredi zelenja, a kljub temu je tudi zelenjavni vrt dobrodošla poživitev. Marljive in iznajdljive kuharice prizadevno skrbijo za svežo zelenjavo in dišavnice. Iz buč denimo, nam pripravljajo resnično imenitno juho in prav take priloge. Pohvale vredna je tudi njihova ljubezen do okrasnih bučk, saj te lepšajo naše bivalne prostore. Skratka: ta njihova skrb in posluh za našo prehrano sta vsekakor vredna iskrene hvale in zahvale.

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >