Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Uvodno srečanje sedme bralne sezone

V petek, 22.11.2019, smo se v Koroškem domu starostnikov – poslovni enoti Slovenj Gradec zopet zbrali ljubitelji knjig na uvodnem srečanju, že sedme bralne sezone »BRALNE ZNAČKE TONETA PARTLJIČA«. V letošnji bralni sezoni bomo zopet prebirali dela pisatelja Toneta Partljiča. Tokratni začetek bralne sezone je bil drugačen kot prejšnja leta. Zbrani na uvodnem srečanju smo imeli posebno čast, saj smo lahko bili priča prvi javni predstavitvi nove knjige pisatelja Toneta Partljiča, knjige z naslovom »PESNICA«. Prisotna je bila tudi gospa Špela Pavlič iz založbe Beletrina. Takšni dogodki so ponavadi v knjižnicah, zato smo danes še enkrat dragi bralci dokazali skupaj s stanovalci našega doma, da zmoremo in da smo na to lahko izjemno ponosni. Na srečanju so sodelovali stanovalci, dijaki Gimnazije Slovenj Gradec, gospa Darja Hribernik in gospa Alenka Obretan Mestek, knjižničarki knjižnice Ksaverja Meška Slovenj Gradec. Zagotovo pa je bilo vsem prisotnim v največje veselje snidenje z gospodom Tonetom Partljičem, ki nas je popeljal v kraj njegovega otroštva z imenom »PESNICA«. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


VABILO NA PREDSTAVITEV ROMANA TONETA PARTLJIČA

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >