Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
SPREMEMBA ORDINACIJSKEGA ČASA

Obveščamo vas, da ambulanta dr. Francke Šmid Borovnik v sredo, dne 30.9.2020 odpade. Za vse urgentne primere bo poskrbljeno s strani dežurne službe Slovenj Gradec.

AKTIVNOSTI V TEM TEDNU

Ta teden je častitljivih 90 let praznovala naša draga stanovalka, gospa Koletnik, in da je bilo praznovanje lepše, ji je ob jubileju zapel in zaigral koroški kantavtor, Milan Kamnik. Omeniti moramo tudi našo najstarejšo stanovalko, gospo Vranjek, ki je prejela priznanje Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije. Drugače pa  je bil naš teden zopet razgiban – poleg rednih aktivnosti so v sredo na enotah potekali sestanki z vodjo, gospo Marjano, ki  je bila našim stanovalcem na voljo za vsa vprašanja. V četrtek smo se odpravili na krajši sprehod okrog doma in s tem obeležili Svetovni dan Alzheimerjeve bolezni in se na ta način spomnili na tiste, ki se ne morejo spomniti. Danes pa je bil dan za kino, ogledali smo si film Vesna. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce-galerija.

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >