Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Priprave na štrudl

Tako smo se danes v našem domu pripravljali na peko 120-metrskega »štrudla«.

Pomagali so zaposleni in stanovalci, na pomoč pa je priskočila tudi ekipa iz KMC Ravne na Koroškem. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


POLETNI KONCERT

V sredo, 14. avgusta ob 18. uri, se je v parku Koroškega doma starostnikov Slovenj Gradec odvijal Poletni koncert. Koncertirali so; 7 članska vokalna skupina 'Smo kar smo' iz Črne na Koroškem, pod vodstvom Mojce Kamnik,  program pa je popestril mladi koroški tolkalist, skladatelj in jazz virtuoz na ksilofonu, Vid Jamnik.

 Poslušalci smo uživali ob njihovih napevih in čarobno glasbo Vida Jamnika. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

Spoštovani nastopajoči, stanovalci in zaposleni se vam še enkrat zahvaljujemo za nepozaben poletni večer.


 

 

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >