Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
TEDENSKE AKTIVNOSTI

Ta teden je spet prehitro minil. Začeli smo ga s skupinsko telovadbo, v torek smo se razveselili obiska prostovoljk, zopet se je pričela delovna terapija, kjer smo se igrali z barvami. Danes smo načrtovali druženje v parku, ampak ker nam je zagodlo vreme, smo ob ledeni kavi uživali v skupnih prostorih našega doma. Gospod Mirko nam je zaigral na kitaro, tako da smo lahko poleg sladkanja prepevali ob glasbeni spremljavi. Dve stanovalki pa sta ta teden praznovali svoj rojstni dan, tako da nam veselja res ni manjkalo. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


OBVESTILO ZA SVOJCE IN OBISKOVALCE

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >