Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Blagoslov velikonočnih jedi

V soboto smo pri nas blagoslovili velikonočne jedi. Stanovalci, sodelavci, prostovoljci, sorodniki in okoliški sosedje so se pridružili lepemu opravilu. Zbralo se nas je preko 100 ljudi, ki smo z veseljem prisluhnili duhovniku Gustiju Raščanu in si med seboj voščili vesele velikonočne praznike. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


Barvanje pirhov

Na veliki petek smo s stanovalci in zaposlenimi barvali pirhe. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce- galerija.

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >