Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
PRIPRAVE NA OBISK

Že prvi dan meseca marca smo zaposleni izkoristili za »grobo« čiščenje okolice doma, saj je sonce stanovalce močno vabilo na sprehode ter posedanje in druženje pred domom.

Fizioterapevtka Vesna je tudi ta teden izvajala telovadbo in aktivnosti od 9.00 do 10.30 od ponedeljka do petka na vseh enotah, na oranžni enoti je v sredo miselne  aktivnosti  vodila animatorka Maša. 

V veliko veselje nam je bilo za rojstni dan čestitati in zapeti naši dragi domski zdravnici dr. Šmidovi. V petkovem  domskem studiu je za prisotne stanovalce in tiste pred ekrani v sobah molitveno uro vodila prostovoljka Anka.

Vodja enote je vse stanovalce na sestankih po enotah seznanila z novostmi in načrti v prihodnje. Danes, v petek, pa smo izvedeli še pomembno novico, da nas bo prihodnji teden obiskal predsednik republike g. Borut Pahor. Smo že začeli s pripravami.


 

PRAVE AKTIVNOSTI

Spoštovani, sporočamo vam, da smo v domu še vedno brez okužb in da se življenje in delo počasi vrača v normalne pogoje.

 Obiski  še vedno potekajo po vnaprej določenem razporedu. Zaradi vetra in nečistega ozračja so se stanovalci, kljub soncu, ki se nam je ponujalo zadnji teden v februarju, precej družili v svetlih skupnih prostorih.

Na enotah se je po vsakdanji telovadbi fizioterapevtka Vesna družila s stanovalci ob aktivnostih za izboljšanje miselnih in ročnih spretnosti. Sredina gostja PETV studia, prostovoljka gospa Erna, je v potopisnem predavanju  ponovno predstavljala lepote Slovenije. Sveto mašo za prisotne v studiu PETV in v sobah pred ekrani je v petek daroval duhovnik g. Franc Linasi. Po daljši odsotnosti nas je obiskala naša sodelavka Jana;  stanovalci in zaposleni smo je bili zelo, zelo veseli.

 Lepe dneve, vse dobro in pazite nase!

 

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >