Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 87 23 350
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in obvestila
NAJNOVEJŠE INFORMACIJE

Spoštovani,

z veseljem vam sporočamo, da so vsi včerajšnji odvzeti brisi na oddelku, kjer se je pojavila prva okužba, negativni. Kontrolne brise bomo opravili prihodnji teden.

V domu je aktivno okuženih 7 stanovalcev. V rdeči coni doma je nameščenih 5, dva pa sta trenutno na zdravljenju v bolnišnici. 4 okuženi zaposleni so še v bolniškem staležu. 

Z dnem, 28.9.2020 uvajamo nove termine za obiskovalce. Naročila sprejemamo na telefonsko številko recepcije

02 87 23 350, vsak dan od 11. do 13. ure.

Obiski se bodo po dogovoru izvajali v domskem parku ali jedilnici, obiskali pa boste lahko tudi nepomične stanovalce v eno ali dvoposteljnih sobah. Vsak stanovalec ima lahko naenkrat enega obiskovalca, izjemoma dva iz iste družine. Obisk traja 30 minut.

Ponovno vas pozivamo, da se dosledno držite vseh navodil; svojo masko si pravilno namestite na usta in nos, razkužite si roke, ob podpisu izjave vam bomo izmerili tudi telesno temperaturo. V primeru neupoštevanja navodil, obisk sorodnika ni možen!

Obiski v " sivi in rdeči coni" trenutno še niso mogoči.

Po predhodnem dogovoru, se stanovalci lahko dogovorijo za izhod iz doma.

Zagotavljamo vam, da je za stanovalce dobro poskrbljeno, zato vam priporočamo, da jim prinašate samo nujno potrebne stvari v minimalnih količinah. 

Z željo, da se življenje v domu čimprej vrne v "ustaljene tirnice", vas lepo pozdravljamo in upamo na uspešno medsebojno sodelovanje tudi v prihodnje.


ZAHVALA DIREKTORJA


V zahvalo za požrtvovalno delo smo vsi zaposleni prejeli kos sladke dobrote.

 

  |  Prijava