Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
LJUDJE ODPRTIH ROK

Včeraj popoldan nas je nekaj zaposlenih in prostovoljcev v Ljubljano pospremilo dolgoletnega prostovoljca v Domu PE Slovenj Gradec g. Lojzeka Kralja in vodjo PE go. Marjano Kamnik, ki sta bila v letošnji akciji LJUDJE ODPRTIH ROK (organizira jo revija Ženska s podporo MDDSZ) nominirana vsak v svoji skupini. Gospod Lojzek Kralj je prejel priznanje kot dobrotnik leta 2018, ga. Marjana Kamnik pa je bila v svoji skupini s strani komisije izbrana za izjemno osebnost leta 2018. Slovesnost je potekala v Narodni galeriji,  na kateri je nastopil pevec Isaak Palma. Stanovalci, prostovoljci in zaposleni jima iskreno čestitamo in smo ponosni, da smo del njihovega vsakdana. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

 

MIKLAVŽ

Miklavž, kakor pri nas imenujemo Sv. Nikolaja, je gotovo eden najbolj   priljubljenih svetnikov. S posebnim veseljem ga pričakujejo tudi otroci ter vnuki naših zaposlenih, ko na večer pred svojim godom hodi naokrog in jim prinaša darove. V Koroškem domu starostnikov PE Slovenj Gradec je otroke obiskal že 4.12.2018. Obdaroval jih je s predstavo » TINKA ŠMINKA IN NAVIHANA PIKA FLIKA«, ter vrečo dobrot. Več utrinkov si lahko pogledate v rubriki Aktivnosti za stanovalce - galerija.

Foto: Nika Hölcl Praper, fotobeležNica

  |  Prijava