Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
TUDI ADI Z VESELJEM POD BALKONI

Četrtkov dopoldan z Adijem Smolarjem v parku doma je bil že četrti v vrsti koncertov pod balkoni. Njegove iskrene in sporočilne pesmi poznamo mnogi, tako na blizu in v živo pa nam je podal še nekaj modrosti. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


Življenje v domu v času popuščanja ukrepov

Iz poslovne enote Koroškega doma starostnikov sporočamo, da smo s ponedeljkom odprli vrata za obiske. Že več kot polovica stanovalcev je sprejela obisk. Težko pričakovana srečanja stanovalcev s svojimi najdražjimi so bila čustvena, ne bi mogli prešteti solz sreče.

Ta teden smo po treh mesecih imeli sestanke s stanovalci na enotah, začeli s pevskimi vajami, skupno telovadbo in naredili že prvih nekaj litrov metinega sirupa, seveda vse ob upoštevanju navodil NIJZ.

Vzdušje v domu  torej kaže, da se življenje počasi vrača v normalno življenje. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija. 

 

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >