Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
MI SMO DOBRO

Spoštovani sorodniki, znanci in prijatelji naših stanovalcev in našega doma!

Iz poslovne enote Koroškega doma starostnikov v Slovenj Gradcu ponovno sporočamo da smo zdravi, da se kljub naporni situaciji počutimo dobro in da ob upoštevanju vseh navodil in priporočil odgovornih institucij stanovalcem poskušamo ohraniti čim bolj normalno življenje.

Kuharice dnevno skrbijo za priboljške, za stanovalce so že drugič nabrale regrat, dnevno skrbimo za sveže sadje, pečemo sladice, upoštevamo individualne želje, predvsem pa se družimo v ključnih parih.

Zaposleni stanovalcem pomagamo pri kontaktih po telefonu, skypu in viberju, ta teden smo za svoje ključne stanovalce naredili snope,  pripravljamo velikonočne pisanke.

Zaposleni so poleg vsega dela, za varnost stanovalcev in svojo varnost, izdelali že več kot 1500 zaščitnih mask.

Dragi sorodniki, hvala za vse vaše pohvale in zahvale in hvala za zaupanje!

Še vedno nas lahko pokličete vsak dan od 11.00 do 13.00 ure na tel. št. 031 710 483

Iskrena hvala pa vsem zaposlenim za dosledno upoštevanje ukrepov, za odlično sodelovanje predvsem pa za potrpežljivost in res lep odnos s stanovalci, ki je v tem času izjemnega pomena.

Vsem želim vse dobro, pazite nase in ostanite zdravi! Več utrinkov si lahko ogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

Vodja PE, Marjana Kamnik

 


 

IZJAVA ZA JAVNOST

 

 

                                                                                              

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >