Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 87 23 350
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in obvestila
ZAHVALA PROSTOVOLJCEM IN DONATORJEM

V petek, je svojo pripravljenost izkazalo Prostovoljno gasilsko društvo Črneče, ki je ponudilo pomoč pri preseljevanju stanovalcev znotraj doma. Poveljniku gospodu Goljatu in članom, se ob tej priložnosti lepo zahvaljujemo in prosimo za nadaljnje sodelovanje.

Koroški Lions klub in podjetje Lidl je stanovalcem in zaposlenim, ki v tem času še kako potrebujejo besede spodbude podarilo sladke dobrote in papirnate brisače.

V domu smo prejeli tudi donacijo podjetja Sensilab, ki je vsem stanovalcem in zaposlenim podarilo 576 škatel vitamina D3.

 

Vsem in vsakomur posebej iskrena HVALA.

 AKTUALNE INFORMACIJE

Spoštovani sorodniki in prijatelji naših stanovalcev!

Trenutno se v našem domu z okužbo Sars Cov -19 sooča 58 stanovalk in stanovalcev. Šest od njih je na zdravljenju v bolnišnici. Od zaposlenih je trenutno zaradi okužbe, v bolniškem staležu 10 oseb.

Jutri bomo po navodilih pristojnih institucij organizirali preselitve stanovalk in stanovalcev znotraj doma, s katerimi bomo skušali preprečiti nadaljne širjenje okužbe.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in strpnost. Iskrena hvala članicam Karitas Muta, za vse sladke dobrote.

 

  |  Prijava