Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 87 23 350
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in obvestila
OBVESTILO

Spoštovani sorodniki in prijatelji naših stanovalcev!

Sporočamo vam, da je v "rdeči coni" doma trenutno 8 stanovalcev s potrjeno okužbo COVID 19. Oddelek B1, kjer se je prejšnji teden pojavila okužba, pa je organiziran kot "siva cona".

Obiskov do preklica ni, prinašanje paketov ni dovoljeno.

Zaposleni delamo po vseh navodilih pristojnih služb; kljub kadrovskim težavam se trudimo poskrbeti za zdravje naših stanovalcev in vseh nas zaposlenih, kolikor zmoremo in znamo.

Če želite govoriti s svojim sorodnikom preko telefona, viberja ali skajpa, pokličite in se naročite v recepciji na št. 02 87 23 350 od 11. do 13. ure. Klic bomo izvedli takoj, ko bo to mogoče.

Informacije o počutju stanovalcev lahko dobite v ambulanti na tel.št. 02 87 23 363 ali 02 87 23 366, med tednom od 11. do 13. ure.

Stanovalci nastalo situacijo sprejemajo s strpnostjo in razumevanjem, kljub vsemu se počutijo dobro. Zaposleni jim zapolnijo čas z različnimi aktivnostmi individualno v njihovih sobah. 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Samo skupaj bomo zmogli skozi to težko obdobje!

                                                                                                                                  UPRAVA DOMA

 

 

Črneče, 15.10.2020

PREPOVED OBISKOV

Spoštovani!

Zaradi slabše epidemiološke slike v regiji in v državi vam sporočamo, da so od jutri, 10.10.2020 pa vse do preklica, POPOLNOMA PREPOVEDANI OBISKI in IZHODI STANOVALCEV.

Poskrbimo zase in za svoje najbližje z upoštevanjem vseh higienskih ukrepov in preprečimo okužbo.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in prosimo za strpnost, s katero ste že doslej izkazali podporo nam zaposlenim in našim/vašim stanovalcem.

  |  Prijava