Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 87 23 350
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in obvestila
IZVAJANJE OBISKOV OB UPOŠTEVANJU NAVODIL

Spoštovani obiskovalci,

Minil je prvi teden izvajanja obiskov ob upoštevanju navodil, za potek obiskov družinskih članov oziroma pooblaščencev uporabnika v času epidemije covid - 19. Ob načrtovanju obiskovalcev, smo v prvih sedmih dneh omogočili obisk kar 126 stanovalcem. 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje, potrpežljivost in v veliki meri upoštevanje navodil, ki so vam bila predstavljena. Po opravljenem obisku, nam z hvaležnostjo in nasmehom sporočate, da ste z nego in oskrbo stanovalcev zadovoljni, da stanovalci izkazujejo zadovoljstvo, se počutijo varno in jim nič ne manjka. Tudi zahvalnih sporočil preko elektronske pošte smo veseli.

S skupnimi močmi nam je do danes uspelo ohraniti stanovalce v našem domu brez okužbe. Za to gre velika zahvala vsem zaposlenim in tudi vam obiskovalci, ki ste stanje epidemije vzeli resno in odgovorno.

 

Želimo si iskrenega sodelovanja tudi v prihodnje.

 

NAVODILA ZA POTEK OBISKOV DRUŽINSKIH ČLANOV OZ.POOBLAŠČENCEV

Spoštovani!

V prilogi vam posredujemo navodila za potek obiskov družinskih članov oziroma pooblaščencev uporabnika

v času epidemije COVID -  19.

Ta navodila so bila sprejeta s strani Uprave KDS Črneče - Dravograd in pričnejo veljati z dne, 11.5.2020.

Poseben režim za obiske iz teh navodil velja do prenehanja razlogov zanje, pri čemer se upošteva priporočila pristojnih institucij.

Z željo, da ohranimo zdravje naših stanovalcev, vas lepo pozdravljamo. 

 

Navodila za potek obiskov.pdf

  |  Prijava