Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 87 23 350
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in obvestila
IZJAVA ZA JAVNOST

Spoštovani!

Pred prazniki je prišlo v Koroškem domu starostnikov Črneče do upamo zadnjega izbruha virusa Covid-19. Okužilo se je skoraj 80 stanovalcev in kar nekaj zaposlenih. Na srečo, velika večina stanovalcev preboleva bolezen v milejši obliki z relativno blagimi simptomi. Trenutno je 6 hospitaliziranih.

Pričakujemo, da bomo v prihodnjem tednu dom spet odprli za sprejeme in obiske in, da bomo lahko razglasili, da v Koroškem domu starostnikov Črneče, virus ni več prisoten.

 

                                                                                                                   Direktor:

                                                                                                                   Srečko Mlačnik, univ.dipl.psiholog, višji svet.

PONOVEN IZBRUH OKUŽBE V DOMU

Spoštovani sorodniki in prijatelji naših stanovalcev!

Obveščamo vas, da se v domu ponovno soočamo z obširnim izbruhom okužbe z novim korona virusom covid - 19. Trenutno je v domu pozitivnih 60 stanovalcev in stanovalk ter 12 zaposlenih, 2 zaposleni sta v karanteni.

Vsi stanovalci, pri katerih je bila v preteklih dneh potrjena okužba s covid - 19,  še naprej prebivajo v svojih sobah, na oddelku C.

Stanovalci ki niso okuženi, so bili nemudoma preseljeni v prostore sive cone, na oddelek B pritličje.

Pomembne informacije (o zdravstvenem stanju vaših sorodnikov, napotitvi v bolnico),  vam bomo posredovali po potrebi, sprotno na telefonsko številko pooblaščenca ali skrbnika. Ostalim zainteresiranim informacij, zaradi varovanja osebnih podatkov, NE posredujemo.

V času med prazniki vas prosimo, da samo v nujnih primerih pustite sporočilo na številko domske recepcije, 02 87 23 350, vsak dan od 11. do 13. ure.

Sporočamo vam, da je za stanovalce dobro poskrbljeno, da jim zagotavljamo vse kar potrebujejo. Želimo si vašega razumevanja in strpnosti,  saj dajemo vse od sebe, po svojih najboljših močeh! 

  |  Prijava