Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Kujemo načrte za prihodnost

Morda se zdi, da pri nas vlada zatišje, a je še kako pestro. Kljub trenutnim razmeram v našem domu nadaljujemo z aktivnim življenjem in kujemo načrte za prihodnost.

Potekajo redne tedenske aktivnosti kot so telovadba in  fizioterapija, kognitivne vaje, sproščanje z glasbo, veliko pa stanovalci tudi beremo, se pogovarjamo, rešujemo križanke, sestavljamo sestavljanke, gledamo filme, igramo na inštrumente, prepevamo in se pesniško izražamo. Zavedamo se, da lahko z močjo odločanja in dobre volje ustvarimo možnosti za kvalitetno preživljanje časa.

Človek je srečen le takrat, kadar s tem, kar je, prispeva nekaj k harmoniji celote.

Za 5 in več

Pri nas sicer pogosto prepevamo, a smo kljub temu vselej veseli gostujočih pevcev in pevskih skupin, saj prinašajo blagodejno duševno svežino.

Včeraj nas je obiskala vokalna skupina Zapet iz Ponikve pri Žalcu. Pela nam je od ljudskih pesmi, dalmatinskih do črnskih duhovnih pesmi. S skupino je svoj čas sodeloval tudi naš stanovalec, gospod Janez Kolerič.

Razpoloženje je bilo toplo človeško in taka je tudi naša hvaležnost za pestro in iskreno zavzeto petje. Vzklikamo: še kdaj!    

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >