Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Večni motivi narave

V pritličju našega doma je slikarski samouk Mirko Lužnik razstavil svoje stvaritve, in sicer v pirografiji in mešanici z oljem. Rad ima naravo, saj se je rodil v Dravčah nad Vuzenico sredi nje. Čeprav je nan tudi po svojih portretih, vendarle prevladuje narava, zlasti divje živali v njej, zato številne njegove slike krasijo marsikatero lovsko sobo in marsikateri lovski dom. Zelo rad poslikava kapele in jih restravrira.

Ker bo razstava odprta vse do 19. decembra, vas vljudno vabimo na res prijeten ogled Lužnikovih stvaritev.


 

Skupaj krasimo svet

S to prečudovito mislijo in z ljubkimi okraski so nas v času skorajda čarobnih predprazničnih pričakovanj obiskali in obdarili topli srčki iz vrtca Škratica Mica. S tem so še polepšali naš dom in mu vdahnili vsaj nekaj svojega otroškega veselja. Premalo je zapisati hvala lepa, še najbližje naši hvaležnosti je prisrčna, iskrena hvala.

Tudi v domu pripravljamo praznične okraske, pletemo venčke in povezujemo šopke, ki jih obešamo na stene in strop. Ker je v njih tudi bela omela, bo gotovo dovolj za kakšen topel objem, morda tudi poljub na lička.

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >