Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
PIKNIK, POLETNE IGRE IN DRUGE AKTIVNOSTI

Zelo aktiven teden je za nami. Poleg rednih aktivnosti, ki smo jih že vse( ob sproščanju ukrepov) začeli redno izvajati, so stanovalci na Zeleni in Oranžni enoti skupaj z zaposlenimi izvedli odprtje druženj na balkonih. Zlate naše kuharice so jim v ta namen spekle še kekse. Na druženje ob kavi, soku in keksih so povabili tudi vodjo enote.

V četrtek smo s piknikom naredili uvod v poletne igre. Pivo, sok, čevapčiči s prilogo in glasbeni gost g. Praper so naredili popolno dopoldne. Tudi športne igre smo izvedli, ampak te še ne štejejo za točke. Hišnik Mirko je obral še češnje v sadnem parku, le- te  so se prilegle po pikniku in počitku.

Mašo v petek pa nam je daroval duhovnik g. Brložnik.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo čim več prijetnih piknikov!

POTUJOČA SLAŠČIČARNA

Ta teden so se stanovalci najbolj veselili "Potujoče slaščičarne".

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >