Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Spomini, vredni lepe prihodnosti

Vrednote osamosvojitve smo tako rekoč profesionalno, a toplo, prisrčno proslavili tudi v našem domu. Besede in pesmi so govorile o velikem pogumu in trdni enotnosti slovenskega naroda. Spomnili smo se osamosvojitvene vojne tudi na Koroškem, njene žrtve in seveda končne zmage. Prireditev je pomagal pripraviti naš zgodovinski krožek pod vodstvom kustosinje pedagoginje, mag. Lee Knez. Njej in vsem drugim nastopajočim velja naša prisrčna hvala, zato se veselimo novih prireditev.

Živ dom

Kot živ dom so zaposleni za ekskurzijo obiskali Slavonijo, ki je med krvavo osamosvojitvijo Hrvaške pretrpela številne grozote. Ekskurzija je bila zelo dobrodošla, saj smo obiskali dom starejših v Požegi in se hkrati malo sproščeno poveselili.

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >