|  Prijava
Kontakt

Koroški dom starostnikov

Črneče 146

2370 Dravograd

 

T: 02 87 23 350

M: 041 360 806

E: info@kor-dom.si

    prosnje@kor-dom.si

 

 

Zdravstveno varstvo

Zdravnik splošne medicine prihaja v dom šestkrat tedensko. V ambulanti zavoda se opravijo zdravniški pregledi stanovalcev, posegi in preventivno svetovanje ter zdravstveno vzgojno delo.

V dom prihajajo tudi specialisti: psihiater, internist, nevrolog in zobozdravnik.

Stanovalcem zagotavljamo kvalitetno in celostno zdravstveno obravnavo, po potrebi jih napotimo tudi na ostale specialistične preglede v druge ustanove ali na zdravljenje v bolnišnice.

Izven ordinacijskega časa nudijo zdravstveno oskrbo stanovalcem zdravniki iz zdravstvenega doma Dravograd oz. urgentna služba; zdravstvena oskrba je tako zagotovljena 24 ur dnevno, tudi med vikendi, prazniki in ponoči.

Pogovor z zdravnikom je včasih tudi sam po sebi terapevtsko sredstvo, zato stanovalci včasih prihajajo k zdravniku tudi na klepet, ali pa mu potožijo o svojih težavah, ki niso vedno povezane z zdravjem. Ker je največja želja naših stanovalcev in praktično vseh ljudi - ostati zdrav in aktiven dolgo v starost, so tako zdravnik, zdravila, pregledi, izrednega pomena za naše stanovalce. V našem domu jim je zagotovljeno celostno in kontinuirano zdravstveno varstvo.

Podrobnejše informacije vam nudi ambulantna sestra Milena Kuhelnik

na tel. št. 02 87 23 363, vsak dan med tednom med 12.30 in 13.30, uro. 

 

OBVESTILO O DELOVANJU AMBULANTE

oridnacijskicasmarec.pdf
 

Stanovalci o domu

"ob sprejemu v dom sem bila precej bolna in sem potrebovala veliko pomoči zdravnice..."

>> Več

Informacije


Želite postati naš stanovalec?

Energetska sanacija KDS