|  Prijava
Kontakt

Koroški dom starostnikov

Črneče 146

2370 Dravograd

 

T: 02 87 23 350

M: 041 360 806

E: info@kor-dom.si

 

 

Zdravstveno varstvo

Zdravnik splošne medicine prihaja v dom šestkrat tedensko. V ambulanti zavoda se opravijo zdravniški pregledi stanovalcev, posegi in preventivno svetovanje ter zdravstveno vzgojno delo.

V dom prihajajo tudi specialisti: psihiater, internist, nevrolog in zobozdravnik.

Stanovalcem zagotavljamo kvalitetno in celostno zdravstveno obravnavo, po potrebi jih napotimo tudi na ostale specialistične preglede v druge ustanove ali na zdravljenje v bolnišnice.

Izven ordinacijskega časa nudijo zdravstveno oskrbo stanovalcem dežurni zdravniki iz zdravstvenega doma Dravograd oz. urgentna služba; zdravstvena oskrba je tako zagotovljena 24 ur dnevno, tudi med vikendi, prazniki in ponoči.

Pogovor z zdravnikom je včasih tudi sam po sebi terapevtsko sredstvo, zato stanovalci včasih prihajajo k zdravniku tudi na klepet, ali pa mu potožijo o svojih težavah, ki niso vedno povezane z zdravjem. Ker je največja želja naših stanovalcev in praktično vseh ljudi - ostati zdrav in aktiven dolgo v starost, so tako zdravnik, zdravila, pregledi, izrednega pomena za naše stanovalce. V našem domu jim je zagotovljeno celostno in kontinuirano zdravstveno varstvo.

Podrobnejše informacije vam nudi ambulantna sestra Milena Kuhelnik na tel. št. 02 87 23 363

 

OBVESTILO O DELOVANJU AMBULANTE

ORDINACIJSKI ČAS FEBRUAR 2022.xlsx
 

Stanovalci o domu

"ob sprejemu v dom sem bila precej bolna in sem potrebovala veliko pomoči zdravnice..."

>> Več

Informacije


Želite postati naš stanovalec?

Energetska sanacija KDS