Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
OBVESTILO ZA OBISKE V KDS POSLOVNI ENOTI SLOVENJ GRADEC

V KINOENOTAH PREŽIVELI ČAS LOCKDOWNA

Iz PE Slovenj Gradec sporočamo, da smo teden lockdowna preživeli nadvse zanimivo in aktivno. Filmski maraton je več kot uspel.

Našim dragim stanovalcem smo popestrili dopoldneve s sedmimi slovenskimi filmi. »Moj ata socialistični kulak« je film, ki bi ga lahko gledali kar vsak teden, saj nas povezuje z našim prijateljem, spoštovanim Tonetom Partljičem. Ogledali smo si tudi romantično komedijo Vesna,  Ne čakaj na maj, Babica gre na jug, To so gadi,… maraton smo zaključili s Cvetjem v jeseni. Filmske klasike predvajamo preko interne televizije, stanovalke in stanovalci pa jih družno gledajo v »kinoenotah« ali pa kar iz svoje sobe in se z nostalgijo spominjajo časov…

Tudi praznovali smo. 60. rojstni dan je praznoval naš najmlajši stanovalec, ob tej priložnosti smo nazdravili s šampanjcem in se posladkali s torto. Slavili smo tudi ob koncu tedna, saj smo voščili še trem stanovalcem.

Tokrat predstavljamo še sestavljanke (puzzle), ki jih je v času epidemije in prilagajanja novim razmeram domskega življenja ustvaril stanovalec, gospod Mirko Rotovnik. Poklon za vztrajnost.

 Sicer pa sporočamo, da smo zdravi in da se veselimo sproščanja ukrepov in toplih dni!


 

 

 

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.

Preberite več >