Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Prišla je pomlad

Končno smo dočakali pomlad in kot naročeno so kuharice naše stanovalce razveselile z zdravo pomladansko malico- regratom, ki ni samo dober, ampak tudi poln vitaminov in mineralov. Ker se v našem domu zavedamo pomena in ohranjanja samooskrbe, se že pripravljamo na sajenje sadik, pri katerem s sodelujejo tudi naši stanovalci, ki so veseli, da jim lahko v poletnih mesecih na jedilniku ponudimo zelenjavo z domačega vrta.

Odlično diplomsko nalogo o samooskrbi in lokalni dobavi živil v našem domu je napisala naša mlada diplomantka živilstva in prehrane, Andreja Martinc, v kateri je med drugim ugotavljala stopnjo naše samooskrbe. Iskrene čestitke!

Z branjem odkrivamo nove svetove

Spet smo se prepustili pripovedni besedi naših knjižničark prostovoljk, Alenki in Darji. Tokrat sta nas popeljali skozi simboliko cvetja, prebirali sta pesmi Neže Maurer in Toneta Pavčka ter se dotaknili tudi poezije Janeza Menarta. Seveda pa nista pozabili niti rdeče niti naše letošnje Bralne značke Toneta Partljiča – Antona Martina Slomška in njegovih Pet basni.

V našem domu spodbujamo bralno kulturo in s knjigami odpiramo teme, s katerimi naši bralci odkrivajo nove zgodbe in svetove. Hvala »našima« knjižničarkama, ki nam omogočata nova spoznavanja, doživljanja in ne nazadnje tudi prijetna druženja.

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >