Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Praznični obiski

Prisrčnost, ki so jo prejšnjo sredo prinesli siničke in vrabčki iz vrtca Škratica Mica, so danes oplemenitili z domiselnimi voščili otroci iz vrtca z Legna.

Še posebej dobrodošel obisk predstavnikov društva upokojencev Slovenj Gradec, s predsednikom Janezom Golograncem, ki nam je prinesel darilo in iskreno zaželel vse dobro. Obiskala nas je tudi prijazna dobrotnica akcije »Božiček za en dan«  in z žrebanjem obdarila našo stanovalko, gospo Lesnik.

Spodbuden in dobrodošel je tudi tradicionalni obisk župana MO Slovenj Gradec, Tilna Kluglerja, ki je vsem stanovalkam in stanovalcem zaželel obilo zdravja in zadovoljnega bivanja v res prijetnem domu. Rad nas prijateljsko obiskuje in je bil vesel tudi našega glasbenega programa.

Vsem se toplo zahvaljujemo za prazničen obisk in seveda tudi za darila.

 

SPREMEMBA ORDINACIJSKEGA ČASA

Obveščamo vas, da bo dr. Francka Šmid Borovnik v sredo 8.12.2021 odsotna.

  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >