Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   

Vam lahko pomagamo?

 

 

Pokličite nas na
02 / 88 46 435
ali nam pišite.

 

 

V domu se vsakodnevno srečujejo različne generacije in skupaj oblikujejo svoj vsakdan. V vsakem še tako majhnem koraku, je smisel življenja.

Novice in dogodki
Začetek poletnih iger

Poletje je tu, z njim pa tudi naše tradicionalne poletne igre. Tekmovalke in tekmovalci so se za ogrevanje preizkusili v kegljanju in metanju obročev. Ob tem so se zelo zabavali, a hkrati obljubili, da se bodo v prihodnje vedli in borili pošteno, kot se to za športno tekmovanje spodobi.

5M požel val navdušenja

Včeraj smo sodelovali pri Paradi učenja, ki jo vsako leto organizira Mocis in je priložnost za učenje, ustvarjalnost, povezovanje in druženje različnih skupnosti vseh generacij v lokalnem okolju. Naš domski band 5M pod vodstvom Mojce Kamnik je z ljudskimi pesmimi nagovoril duše poslušalcev in požel val navdušenja.

In kot pravi Kogoj: »V naravi ni najti nič lepšega od glasbe. Ona usmerja človeka v globino njegove duše.«  |  Prijava

Operacija "Izvedba pilotnih projektov, ki bodo podpirali prehod v izvajanje sistemskega zakona o dolgotrajni oskrbi" - Koroško središče integriranih skupnostnih storitev dolgotrajne oskrbe

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Cilj operacije: Pilotno preizkušanje pristopov za boljšo integracijo storitev dolgotrajne oskrbe.
Operacija bo omogočila dostop do cenovno ugodnih, trajnostno naravnanih in kakovostnih storitev dolgotrajne oskrbe ter povezanost akterjev s področja socialnovarstvenih in zdravstvenih storitev.


 


Preberite več >