Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   
  |  Prijava
Kontakt

Koroški dom starostnikov
Slovenj Gradec

Celjska cesta 24

2380 Slovenj Gradec

 

Telefon: 02 88 46 435

Faks: 02 88 46 460

Mobitel: 041 360 806

E-mail: marjana.kamnik@kor-dom.si

Novice in dogodki


DELOVNA AKCIJA

Danes smo se v domu starostnikov v Slovenj Gradcu z delovno akcijo že začeli pripravljati na odprtje zimskega vrta, ki ga bomo slavnostno odprli v ponedeljek, 25.februarja. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


Prireditev ob SLOVENSKEM KULTURNEM PRAZNIKU

Ob Prešernovemu dnevu, slovenskem kulturnem prazniku,  smo v programu  gostili; MPZ Mežiške knape pod vodstvom Mojce Kamnik, Gledališko skupino Koroškega medgeneracijskega centra Ravne na Koroškem in prostovoljko Zdenko Golob. Program je povezovala stanovalka ga. Maja Gregorič. Vsem nastopajočim se zahvaljujemo za čudovit program. Več utrinkov si lahko pogledate v rubriki Aktivnosti za stanovalce - galerija.

 


Pevsko druženje z zabavnim programom

Danes, 1. februarja, smo se stanovalci in zaposleni družili in prepevali s skupino KOROŠKI MIX iz Koroškega medgeneracijskega centra  Ravne na Koroškem. Koroški mix, pod mentorstvom Jožeta Praperja, letos praznuje 5 let druženja. Ponosni smo, da je skupina prijateljica našega doma že ves ta čas; v zahvalo smo jih kot prve pogostili v našem dolgo pričakovanem zimskem vrtu. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

 


SPREMEMBA ORDINACIJSKEGA ČASA

Dr. Francka ŠMID BOROVNIK bo dne 31.1.2019 ODSOTNA. Za vse urgentne primere bo poskrbljeno s strani dežurnih zdravnikov Zdravstvenega doma Slovenj Gradec.


OBISK EVROPSKEGA POSLANCA

Stanovalci in zaposleni Doma starostnikov Slovenj Gradec smo danes gostili posebnega gosta, evropskega poslanca  dr. Igorja Šoltesa. Na omizju je sodeloval  tudi novoizvoljeni župan MO Slovenj Gradec, g. Tilen Klugler, program pa je povezoval g. Željko Kljajič. Stanovalci in zaposleni smo dom predstavili v  desetih presežnikih, oba gosta pa sta predstavila obstoječe možnosti in rešitve za nove izzive. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


Vtisi o domu

Ni dom starosti, je dom cvetja, radosti in modrosti..."

>> Več