Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   
  |  Prijava
Kontakt

Koroški dom starostnikov
Slovenj Gradec

Celjska cesta 24

2380 Slovenj Gradec

 

Telefon: 02 88 46 435

Faks: 02 88 46 460

Mobitel: 041 360 806

E-mail: marjana.kamnik@kor-dom.si

Novice in dogodki


SILVESTROVANJE

V družbi pevke Mili Korpar smo v domu PE Slovenj Gradec v ponedeljek silvestrovali stanovalci, njihovi sorodniki, zaposleni in prostovoljke. Novoletne želje nam  je izrekel direktor g. Mlačnik in vodja PE mag. Marjana Kamnik. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

Stanovalci in zaposleni Doma starostnikov Slovenj Gradec vam v NOVEM LETU 2020 želimo zdravja, sreče, radosti  in vse dobro.


BOŽIČEK

Pred božično mašo je stanovalce in zaposlene obiskal Božiček. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


OB DNEVU SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI

V petek 20.12.2019 smo v Koroškem domu starostnikov-Poslovni enoti Slovenj Gradec, počastili Dan samostojnosti in enotnosti  s kulturnim programom. Sodelovali so MePZ stanovalcev doma, »Hišni band«, knjižničarki Alenka in Darja, knjižnice Ksaver Meško Slovenj Gradec in Marjan Kos iz Koroškega pokrajinskega muzeja Slovenj Gradec. Program je povezovala Irena Fasvald. Obiskal nas je tudi župan MO Slovenj Gradec Tilen Klugler s svojo ekipo. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.KULTURNI PROGRAM OB DNEVU PROSTOVOLJCEV

Na mednarodni dan prostovoljstva, ki je praznik vseh prostovoljk in prostovoljcev, smo v Koroškem domu starostnikov – Poslovna enota Slovenj Gradec izpostavili vse odlike naših prostovoljcev in se jim zahvalili za njihovo delo, trud, čas, znanje, energijo in predvsem upanje, ki ga vlivajo našim stanovalcev. Kulturno prireditev je popestril MePZ doma stanovalcev, domski »Hišni bend« in pevka Ana Dušica. Program je povezovala gospa Irena Fasvald, ki je celotni dogodek povezala v prelepo zgodbo, s katero smo počastili delo naših prostovoljcev. V našem domu smo vsi zaposleni, vključno s stanovalci ponosni in veseli, da imamo med nami naše prostovoljce, ki si vsakodnevno prizadevajo in prinašajo v naš dom in naša srca sonce. Zato še enkrat »HVALA VAM«!

Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

 


PLES SENIORJEV

Po jubilejnem 20. plesu seniorjev smo  včeraj  popoldan spet plesali;  urejeni v slavnostnih oblekah, z lepimi frizurami in make up-om. V pavzi so bili presenečenje za prisotne na plesu plesalke in plesalci iz Koroškega medgeneracijskega centra Ravne. Po njihovem nastopu smo skupaj nadaljevali druženje in ples. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


 Uvodno srečanje sedme bralne sezone

V petek, 22.11.2019, smo se v Koroškem domu starostnikov – poslovni enoti Slovenj Gradec zopet zbrali ljubitelji knjig na uvodnem srečanju, že sedme bralne sezone »BRALNE ZNAČKE TONETA PARTLJIČA«. V letošnji bralni sezoni bomo zopet prebirali dela pisatelja Toneta Partljiča. Tokratni začetek bralne sezone je bil drugačen kot prejšnja leta. Zbrani na uvodnem srečanju smo imeli posebno čast, saj smo lahko bili priča prvi javni predstavitvi nove knjige pisatelja Toneta Partljiča, knjige z naslovom »PESNICA«. Prisotna je bila tudi gospa Špela Pavlič iz založbe Beletrina. Takšni dogodki so ponavadi v knjižnicah, zato smo danes še enkrat dragi bralci dokazali skupaj s stanovalci našega doma, da zmoremo in da smo na to lahko izjemno ponosni. Na srečanju so sodelovali stanovalci, dijaki Gimnazije Slovenj Gradec, gospa Darja Hribernik in gospa Alenka Obretan Mestek, knjižničarki knjižnice Ksaverja Meška Slovenj Gradec. Zagotovo pa je bilo vsem prisotnim v največje veselje snidenje z gospodom Tonetom Partljičem, ki nas je popeljal v kraj njegovega otroštva z imenom »PESNICA«. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.Vtisi o domu

Ni dom starosti, je dom cvetja, radosti in modrosti..."

>> Več