Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   
  |  Prijava

Koroški dom starostnikov
Slovenj Gradec

Celjska cesta 24

2380 Slovenj Gradec

 

Telefon: 02 88 46 435

Faks: 02 88 46 460

Mobitel: 041 360 806

E-mail: marjana.kamnik@kor-dom.si

Novice in dogodki


OBISK ŽUPANOV

Danes sta stanovalce doma iz občine Ravne na Koroškem in občine Mislinja počastila z obiskom in voščilom ob NOVEM LETU, župan dr. Tomaž Rožen in župan mag. Bojan Borovnik. Stanovalci so bili zelo počaščeni in veseli obiska. Hvala.

 


NOMINIRANA ZA ŽENSKO LETA POSTALA IZJEMNA OSEBNOST!

V letu 2018 je bila Marjana KAMNIK, vodja Poslovne enote v Slovenj Gradcu dvakrat nominirana. Bralci revije ZARJA so jo nominirali za ŽENSKO LETA, v reviji ŽENSKA pa je bila nominirana za IZJEMNO OSEBNOST LETA. Dve veliki nominaciji, ki sta se izšli z IZJEMNO OSEBNOSTJO LETA 2018. Stanovalci, zaposleni in prostovoljci doma ji ISKRENO ČESTITAMO!

Več utrinkov si lahko pogledate v rubriki Aktivnost za stanovalce - galerija.


SILVESTRSKI PLES SENIORJEV

Letošnje  silvestrovanje je v našem domu potekalo nekoliko drugače. Za prijetno glasbeno vzdušje sta poskrbela glasbenik Miran Vavče in pevka Adrijana Kamnik. Plesali smo vsi, stanovalci, zaposleni in nekateri svojci.

Novemu letu smo nazdravili s šampanjcem in lepimi željami. Zaposleni so svoje ključne osebe pospremili na njihove enote in jim postregli s slavnostno večerjo.

Imeli smo se zelo lepo, največ pa povedo slike. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija. SREČNO 2019.


SPREMEMBA ORDINACIJSKEGA ČASA

Dr. Mira SKRALOVNIK bo dne 31.12.2018 ODSOTNA. Za vse urgentne primere bo poskrbljeno s strani dežurnih zdravnikov Zdravstvenega doma Slovenj Gradec.


SPREMEMBA ORDINACIJSKEGA ČASA

Dr. MIra SKRALOVNIK bo dne 24.12.2018 delala namesto popoldan, dopoldan od 8:00 ure do 10:15 ure. Za vse urgentne primere je poskrbljeno s strani dežurnih zdravnikov Zdravstvenega doma Slovenj Gradec.


BOŽIČNI KONCERT

V četrtek zvečer smo stanovalci in zaposleni uživali ob prelepem petju Ženskega pevskega zbora Lipa pod vodstvom Ele Skarlovnik. Božični koncert je bil obarvan z božičnimi pesmimi in vsi smo bili enotni, da so melodije segale do srca. Drage »Lipice« hvala za vaš nastop in vse dobro vam želimo v letu, ki prihaja. Več utrinkov si lahko pogledate v rubriki Aktivnosti za stanovalce -galerija.


OB DNEVU SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI

V počastitev Dneva samostojnosti in enotnosti smo obeležili praznik s kulturnim programom, v katerem so sodelovali člani zgodovinskega krožka, pod mentorstvom Marjana Kosa in Mešanim pevskim zborom stanovalcev PE Slovenj Gradec. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.Ni dom starosti, je dom cvetja, radosti in modrosti..."

>> Več