Izberite dom:

Slovenj Gradec Dravograd
   
  |  Prijava
Kontakt

Koroški dom starostnikov
Slovenj Gradec

Celjska cesta 24

2380 Slovenj Gradec

 

Telefon: 02 88 46 435

Faks: 02 88 46 460

Mobitel: 041 360 806

E-mail: marjana.kamnik@kor-dom.si

Novice in dogodki


ODPRTJE VELNES PROSTORA

V petek, 8.11.2019 je bilo svečano odprtje VELNES prostora na rumeni enoti, ki bo namenjen stanovalcem in zunanjim uporabnikom. Ob tej priložnosti sta direktor Koroškega doma starostnikov Črneče  Srečko Mlačnik in župan MO Slovenj Gradec Tilen Klugler podpisala PISMO O NAMERI, s katerim se Koroški dom starostnikov Črneče zavezuje, da bo v varovanih stanovanjih izvajal potrebne storitve oskrbe. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


SENIORJEV KVIZ IN KOSTANJEV PIKNIK

Na lep jesenski petek smo se v KDS PE Slovenj Gradec, zabavali in modrovali na Seniorjevem kvizu in kostanjevem pikniku.  Vsa težka in manj težka vprašanja so pripravile članice Gledališke skupine Medgeneracijskega centra Ravne. Tekmovali smo v štirih skupinah, rezultat pa je bil presenetljiv. Stanovalci zelene enote so bili prvi, stanovalci modre, srebrne in oranžne enote pa so si delili drugo mesto. V nadaljevanju smo se ob dobri glasbi posladkali s pečenim kostanjem in jabolčnikom. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.


 


11. OBLETNICA DELOVANJA DOMA

Praznovanje 11. obletnice delovanja Koroškega doma starostnikov Poslovna enota Slovenj Gradec. Več utrinkov si lahko pogledate v rubriki Aktivnost za stanovalce - galerija.


SPREHOD ZA SPOMIN - KOGOJEV POHOD

September je svetovni mesec ozaveščanja o Alzheimerjevi bolezni, posebej izbran dan Alzheimerjeve bolezni pa je 21. september. Že petič smo letos stanovalci, njihovi sorodniki, prostovoljci in zaposleni iz Doma Slovenj Gradec, s Kogojevim pohodom  pomagali pri ozaveščanju in prepoznavanju demence. Veseli in ponosni smo, da so se nam ponovno pridružili otroci vrtca Škratica Mica, otroci Druge OŠ Slovenj Gradec, dijaki Srednje zdravstvene šole in Gimnazije Slovenj Gradec. Vsi skupaj, 140 nas je bilo,  smo ob 9.30 odšli izpred Doma, kjer smo  na Mirovniškem festivalu in Festivalu drugačnosti na Glavnem trgu  predstavili namen našega skupnega sprehoda. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

 


Vtisi o domu

Ni dom starosti, je dom cvetja, radosti in modrosti..."

>> Več