|  Prijava
Kontakt

Koroški dom starostnikov
Slovenj Gradec

Celjska cesta 24

2380 Slovenj Gradec

 

Telefon: 02 88 46 435

Faks: 02 88 46 460

Mobitel: 041 360 806

E-mail: marjana.kamnik@kor-dom.si

Novice in dogodki


AKTIVNOSTI ZADNJI TEDEN V MESECU JULIJU

Zadnji vroč julijski teden smo se trudili preživeti karseda prijetno. V ponedeljek in četrtek je bila na urniku telovadba, v torek smo se družili s prostovoljci, v sredo "kravžljali" možgane s kognitivnimi vajami, danes pa je naše (že skorajda tradicionalno) petkovo druženje ob ledeni kavi popestril gospod Jože - Joc Praper, za kar se mu najlepše zahvaljujemo!

Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

 


AKTIVNOSTI V DOMU TA TEDEN

Sporočamo vam, da smo zdravi, počutimo se dobro. Kot vedno, smo teden začeli s telovadbo. Ostale dni pa smo barvali, za jesen in zimo smo pripravili domače čaje, možgane smo krepili s kognitivnimi vajami, v četrtek je sledila pevska vaja z našo prostovoljko, gospo Tatjano, v petek pa smo si privoščili ledeno kavo. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.
AKTIVNOSTI TA TEDEN

Teden je spet prehitro minil, zapolnili smo si ga z raznovrstnimi dejavnostmi in aktivnostmi. V ponedeljek smo se razgibavali z našo odlično fizioterapevtko Vesno, nadaljevali smo z ustvarjanjem na delovni terapiji. Isti dan je potekalo predavanje dipl. medicinske sestre, gospe Metke Žitnik za zaposlene na temo O pravilni uporabi zaščitne opreme. Sreda je bila glasbeno obarvana - s koroško pesmijo nas je razveselil naš domači kantavtor, Milan Kamnik. V četrtek smo prepevali ob spremljavi gospe Tatjane, v petek pa nas je obiskala Potujoča slaščičarna - njam! Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.TEDENSKO DOGAJANJE V DOMU

Ta teden zopet ni manjkalo aktivnosti in dobre volje. Začeli smo ga s telovadbo, pod vodstvom naše fizioterapevtke Vesne, sledila je delovna terapija, kjer smo ustvarjali z barvami. V torek smo se podali na naše visoke grede po začimbe in zelišča, ki smo jih kasneje očedili in pripravili za uporabo. Skuhali smo 12 litrov metinega soka, ki bo naša osvežitev v teh vročih dneh, žajbljeve liste pa smo uporabili tako, da smo naredili domače, zdravilne "lizike". Teden smo zaključili z druženjem v senci domskega parka, nagradili pa smo se z okusno ledeno kavo. Naše druženje je z igranjem na harmoniko popestril naš stanovalec, gospod Peter. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.

Z veseljem vam sporočamo, da smo zdravi, počutimo se dobro. Enako želimo tudi vam! 

 


TEDENSKE AKTIVNOSTI

Ta teden je spet prehitro minil. Začeli smo ga s skupinsko telovadbo, v torek smo se razveselili obiska prostovoljk, zopet se je pričela delovna terapija, kjer smo se igrali z barvami. Danes smo načrtovali druženje v parku, ampak ker nam je zagodlo vreme, smo ob ledeni kavi uživali v skupnih prostorih našega doma. Gospod Mirko nam je zaigral na kitaro, tako da smo lahko poleg sladkanja prepevali ob glasbeni spremljavi. Dve stanovalki pa sta ta teden praznovali svoj rojstni dan, tako da nam veselja res ni manjkalo. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.SPREMEMBA ORDINACIJSKEGA ČASA

Asist.Tina Virtič, dr. med. spec. dež. medicine je 6.7.2020 odsotna zaradi dopusta. Za vse urgentne primere bo poskrbljeno s strani dežurne službe Slovenj Gradec.


SKUPAJ SMO PREPEVALI V PARKU

Veselo in prisrčno je bilo današnje dopoldne z Jožetom Praperjem. Narodne in narodno zabavne pesmi so se slišale po vsem parku, saj smo z njim prepevali tudi stanovalci in zaposleni doma PE Slovenj Gradec. Več utrinkov si lahko pogledate pod rubriko Aktivnosti za stanovalce - galerija.